Apadrina a un Valenciá


Emporta't a casa una temporada a un valencià en situació de risc: un alumne d'un col·legi de barracons o sense electricitat, un professor interí (disponible a partir del 30 de juny, que és quan el tiren al carrer per a no pagar-li vacances), un dels 500.000 aturats, un d'aquestos farmacèutics a la vora de la fallida, un dels 40.000 malalts en llista d'espera per operar-se en la sanitat pública... Apadrina'ls, són alegres, dicharacheros i li tenen el punt agafat a la paella!





També acceptem tot tipus de MATERIAL HUMANITARI: mantes per als alumnes sense calefacció en els col·legis, llibres de text per a les famílies que no puguin afrontar la retirada del bono-libro, bolígrafs i material d'oficina, folis, paper del WC, calderilla per a fotocòpies, medicines per a les farmàcies, paracetamol, i el que és més important: VASELINA, molta vaselina.

Això si, aquest any també tindrem la Formula 1.

¡¡Amb dos COLLONS !!

DIJOUS, 26 de gener, 18:30 h. MANIFESTACIÓ CONTRA LES RETALLADES;

PS. Gràcies a la ment que ha fet el text. Ho hem agafat de "per ahí" i desconeixem el creador. La imatge és nostra.

Signat per; Algo se mueve en C.S./ Tauno Romeu(Valencialmundo)

Respostes dels Valencians Indignats i dolents;


- i lo bona que estè la fallereta, eh senyor(a) Rajoy?.
- Segur que a l´oficina de la CAM DE MIAMI saben algo de PADRINS....I DE BONS PADRINS. Per ahí han eixit tots el BINLADENS que van suar el nostres pares raen soques i birvan arrós. Una falç a la ma i no per fer les vores¡
- abstenció + sistema D'Hondt i llei electoral + vots en blanc = ahí tens la majoria,
-els valencians som així: molt de soroll i després a votar PP.
- Si en el colegio nos enseñasen a ser precavidos y creativos, en lugar de toda la mierda industrialista que nos meten entre pecho y espalda que luego no sirve para nada, entonces probablemente esto no hubiese ocurrido. La gente desde el minuto uno los habría sacado a patadas de donde aún están sentados esos bárbaros disfrazados de gaviotas.
- los "gaviotas" han hundido esta nuestra comunidad...te guste o no. es vergonzoso!! tengo una piscina climatizada en plena via parque cerrada y sin terminar...y haber para que cojones han hecho entre dos carreteras una piscina!!! en vez de via parque lo deberian haber llamado "via piscina" no te jode. ¿porque siempre ganan los mismos gilipollas? muy facil....porque esta comunidad esta llena de gilipollas. ni mas ni menos. hay!! que habra sido de ese alicante donde fusilaban a los fascistas!!
- no defiendo a nadie ni a nada, que hay que meterlos a todos al talego, pero no solo a camps, a camps, zapatero, botín y a toda la chusma. Que no tengas fe en la izquierda ni en la derecha, que ellos viven de puta madre y en sus chalets tienen carreteras, piscinas y columpios.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Alicante cuna de Piratas...Como los de Idental.

Feliz día de San José y felicidades a los Padres

La apertura de nueve museos y nueve palacios inaugura la programación de actos por el 9 d'Octubre en Valencia